Om Allan's Dinér
Historien bag succes'en ....
11. februar 2006 står køkkenet klar. En tilbygning til privat-adressen i et nyere parcelhuskvarter i Ansager skulle danne rammen om den nyoprettede virksomhed, Allan's Dinér Transportable.
Pladsen bliver hurtigt for trang og forholdene absolut ikke optimale. Ordrebogen fyldtes med en hastighed, ingen havde drømt om.
Allerede 21. december 2007 rykker virksomheden ind i den gamle bagerbutik på Nørregade, hvor baglokalet var blevet udbygget og forvandlet til et topmoderne storkøkken.
Sidenhen er der bygget et dejligt kontor, hvor menumuligheder flittigt drøftes med kunder.
Der er fine parkeringsmuligheder i gården. Udenomsarealerne bliver i det hele taget udsat for en seriøs "make over".
3 varebiler er i stald for at være i stand til at honorere virksomhedens bringeservice.
Allan's Dinér kan i foråret 2012 ønske første kokkeelev tillykke med uddannelsen - og Maja er i dag køkkenchef og medejer. Der er nu 4 fastansatte medarbejdere og et hav af weekend-hjælpere.
Allan selv er rykket tættere på butikken, idet han nu bor på 1. sal i en dejlig nyrenoveret lejlighed.
Pr. 3. maj 2013 åbner gourmet butikken i den gamle bagerbutik. Total restaureret både udvendig og indvendig - topmoderne og alligevel med bevarelse af den gamle stil.
I 2014 køber firmaet nabohuset med et par lejligheder på 1. sal og 2. sal, som udlejes. I stueetagen er der lavet café/festlokale. Omsætningen er ti-doblet over de seneste 5 år.
I august 2016 står den nye gårdhave udenfor Caféen færdig. Når vejret tillader det, betyder det hygge og sydlandsk stemning for Caféens mange gæster.
1. september 2016 køber Allan's Dinér Møllen på Starupvej. Den gennemrestaureres, og udlejes i dag til fester flere gange ugentligt.
2017: Virksomheden kan stolt proklamere 12 regnskabsår med 12 omsætningsrekorder.
1. januar 2020: Maja køber sig ind yderligere ind i virksomheden, og ejer nu 50%.
I april 2021: Allan's Dinér køber Vorbasse Kro, som gennemgår en kæmpe renovering.
I maj 2021: Caféen genopstår som værtshus. Denne gang med et forpagterpar.
The adventure continues ...